Iznajmljivanje autodizalica

Iznajmljivanje autodizalica

Glavni segment poslovanja firme Autoprevoz "2. MAJ" čine iznajmljivanje autodizalica i usluge autodizalicama, kao što su: montaža, demontaža, podizanje, spuštanje, utovar, istovar i prenos svih vrsta tereta.

Posedujemo autodizalice nosivosti do 500 tona, poznatih svetskih marki LIEBHERRGROVETEREXDEMAGKRUPPLUNACOLES, koje opslužuju profesionalni rukovaoci, čiji je osnovni cilj da maksimalno ispoštuju vreme i potrebe naručioca. Osim toga, raspolažemo i svom dodatnom opremom i alatima za kačenje tereta, što nam omogućava da obavljamo veoma složene i specifične poslove.

Sa ponosom ističemo naše poslovanje sa renomiranim preduzećima kao što su: Fiat automobili SrbijaMagna SeatingGreiner PackagingScania SrbijaDytechTarkettContinetal i mnogi drugi.

Trudimo se da maksimalno korektno i precizno obavimo posao, kako bi Vi, kao naš klijent, bili zadovoljni. Sa jednakom pažnjom i entuzijazmom pristupamo i malim i velikim klijentima, kako na manjim tako i na većim poslovima.

Autodizalice preduzeća “2. Maj” angažovane na montaži betonske konstrukcije nove fabrike kompanije “FIAT” u Kragujevcu:

Spremni smo da Vam pružimo naše usluge 24 sata 7 dana u nedelji. Naše usluge dostupne su klijentima na teritoriji Republike Srbije, a naši regionalni centri nalaze se u ApatinuNovom Sadu i Nišu.