Autoprevoz "2. MAJ"

USLUGA UVEK NA NAJVIŠEM NIVOU

Glavni segmenti našeg poslovanja su:

Iznajmljivanje autodizalica

Glavni segment poslovanja firme Autoprevoz “2. MAJ” čine iznajmljivanje autodizalica i usluge autodizalicama, kao što su: montaža, demontaža, podizanje, spuštanje, utovar, istovar i prenos svih vrsta tereta.
Posedujemo autodizalice nosivosti do 250 tona, poznatih svetskih marki LIEBHERRGROVETEREXDEMAGKRUPPLUNACOLES, koje opslužuju profesionalni rukovaoci, čiji je osnovni cilj da maksimalno ispoštuju vreme i potrebe naručioca.

Iznajmljivanje radnih platformi

Važan segment našeg poslovanja je iznajmljivanje radnih platformi.

Raspolažemo različitim tipovima samohodnih hidrauličnih teleskopskih i makazastih platofrmi marki HAULOTTE i UPRIGHT.

Samohodne teleskopske radne platforme koriste se za montažno-građevinske radove, u naftnim postrojenjima, za postavljanje inženjerskih mreža i sl. S obzirom da su namenjene za obavljanje spoljnih radova, opremljene su dizel motorima i specijalnim točkovima za terensku upotrebu.

Prevoz specijalnih tereta

Dugi niz godina Autoprevoz “2. MAJ” bavi se prevozom specijalnih tereta.

U specijalne terete ubrajamo sav zahtevniji teret, vangabaritnih dimenzija, koji zahteva poseban tretman i pažnju prilikom transporta. U specijalne terete spada sav građevinski materiijal, betonske i metalne konstrukcije, građevinske i poljoprivredne mašine, agregati, automobili i sve drugo što zahteva poseban tretman i oprez zbog svog gabarita.

Vangabaritni prevoz

Vangabaritni transport je jedna od osnovnih delatnosti firme Autoprevoz 2. MAJ. Posedujemo svu neophodnu opremu, znanje i ljudski potencijal, koji garantuju našu mogućnost da ponudimo prevoz veoma teške i vangabaritne robe. Koristimo sopstvenu opremu vodećih svetskih proizvođača kao što su GoldhoferDollNooteboom.

Vanredni prevoz teških tereta odnosno vangabartni transport izvodimo sa specifičnom opremom koja zadovoljava sve zahteve putne infrastrukture, kao i sve bezbednosne zahteve.